Pohja:
200g voita sulana
3 munaa
1,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilijasokeria
Täyte:
Pieni tölkillinen aprikoosihilloa
1 tlk (420g) aprikooseja sokeriliemessä
Kostutus:
2 dl maitoa
Kuorrutus:
50g voita sulana
pikkuruinen liraus kahvia
4 dl tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl vanilijasokeria
Vaahdota munat ja sokerit. Lisää voisula vuorotellen yhdistettyjen ja sekoitettujen kuivien aineiden kanssa. Levitä taikiva pellille ja paista 200 asteessa 15-20 min. Leikkaa jäähtynyt levy puoliksi ja kostuta reilusta maidolla. Levitä soseutetuista aprikooseista ja hillosta tehty täyte toiselle pohjapuoliskolle ja nosta toinen puoli päälle. Sekoita kuorrutuksen ainekset ja levitä tortun päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti