Pohja:
250g kaurakeksejä murskattuna
100g voita
Täyte:
1 tlk (397g) kondensoitua maitoa
3 banskua
sitruunamehua
2 dl vispikermaa
Laita etiketitön tölkki kondesoitua maitoa kokonaan upoksiin kiehuvaan veteen. Anna kiehua n. 3 h. ( Muista huolehtia, ettei vesi kiehu taivaan tuuliin!)
Sekoita sula voi keksimurskaan ja levitä irtopohjavuoan pohjalle ja vähän reunoille. Levitä hieman jäähtynyt toffee maitotiivistetölkistä pohjan päälle. Viipaloi banaanit ja levitä ne hetken jääkaapissa jähmetttyneen toffeen päälle. Valele banskut sitruunamehulla. Irrota torttu vuoasta ja pursota vaahdotettu kerma banaanien päälle. Koristele banaaniviipaleilla, kaakaolla tai perinteisesti pikakahvijauheella.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti