Pohja:
175g kaurakeksejä
50g voita sulana
Täyte:
8 liivatelehteä
5 dl maustamatonta tai turkkilaista jukurttia
150g appelsiinimarmeladia
1 dl sokrua
1 tl vanilijasokrua
1 tlk Flora Vanillaa
0,5 dl appelsiinimehua
Päälle:
3-4 banskua
2,5 dl aplarimehua
1,75 dl hyytelösokrua
Murskaa keksit ja sekoita sula rasva muruihin. Painele keksimurska tiiviisti irtopohjavuoan pohjalle. Sekoita sokerit, marmeladi ja vanilijavaahto jukurttiin. Sulata liotetut liivatelehdet kuumennettuun appelsiinimehuun ja lisää täytteeseen. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Leikkele banaanit viipaleiksi ja asettele sievästi hyytyneen täytteen päälle. Valmista hyytelö sokeripaketin ohjeen mukaan ja levitä ensin varoen pikkusen kerrallaan banaanien päälle. Jos on liian ronski otteissaan hyytelön levittämisessä, valkoinen täyte pullahtaa helposti rumasti pintaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti